top of page

Parça Eşya Taşıyarak Kazancımı Nasıl Artırabilirim?

Güncelleme tarihi: 10 Kas 2021

Öncelikle aşağıdaki sorulara evet diyorsanız yani eşya taşıma işine girmek veya işinizi büyütmek istiyorsanız önce Eşya Taşıma İşi Yapmak İstiyorum, Ek İş Olarak: Parça Eşya Taşıma adlı yazılarımızı okumanızda yarar var.

"Hali hazırda eşya taşıma işiyle uğraşıyor musunuz?, Daha önce uğraştınız ancak ara mı verdiniz?, Yoksa bu işe yeni mi gireceksiniz?" Bu yazılar sizi fikir sahibi yapacaktır.


Eğer siz de;

Kendi Aracımla Çalışmak İstiyorum,

Doblo Tarzı Aracımla İş Arıyorum,

Kendi Aracımla Ek Gelir Elde Etmek İstiyorum,

Eşya Taşımak İstiyorum,

Kendi Kamyonetimle İş Arıyorum ve

Kendi Aracımla İstanbul’da İş Arıyorum diyorsanız bu yazı tam size göre.


Eşya Taşıyarak Kazancımı daha fazla nasıl artırabilirim?

Hali hazırda eşya taşımacılığı yapmış kişiler bilirler; bu işin en önemli sorunu öngörülemez olmasıdır. Yani bugün iş vardır ancak yarın olmayabilir. En çok bu belirsizlik bel büker. Mevsimsellikten de etkilenen bu iş kolunda aylık öngörü yapmak zordur. Günlük iş yapma sıklığı da az olunca maliyetlerin çıkması bile zorlaşır. Bütün bu iş yapış biçimlerini değiştirecek yeni bir sistem var. Gepata. Buradan tam zamanlı veya yarı zamanlı taşıyıcı olmak için başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru formu da ad-soyad, telefon gibi bilgilerin sorulduğu gayet kolay bir form. Tek şart gereklilikleri sağlamak. Bu sayede günlük atıl kalan kapasiteyi de kullanarak günlük kazancınızı artırabilirsiniz.


Bir diğer sık karşılaşılan problem ise iş bulma sürecindeki ekstra yaşanan yoğunluk. İş yaparken telefonun çalması, açamamak, düzgün iletişim kuramamak… Geri döndüğün zaman ise hatırlanmamak gibi problemlerle taşıyıcıların birçoğu karşılaşmıştır. Bütün bu sıkıntıları ve belirsizlikleri de ortadan kaldırmak artık mümkün. Yani sadece işini yaparak ve güzel paralar kazanabilirsin, kazancını artırabilirsin. Yoğunluğunun azalmasının yanında kazancının da artması söz konusu bir sistem olmasıyla dikkat çekiyor.


Hali hazırda bu işi yapan taşıyıcılar yarı zamanlı olarak Gepata’nın sistemine kolayca entegre olabilir ve gelirlerini kolayca artırabilirler. Yarı zamanlı taşıyıcı olmak isteyenlerin belli bir zaman mefhumu yok. Geliri artırmanın yanında öngörülebilirliği kolaylaştıran Gepata sektöre yeni bir nefes getirmek istiyor. Biz şimdiden sizlere haberini verelim. Yeni haberler çıktıkça sizlerle paylaşmaya da devam edeceğiz.


Yazı: Blog2_Post
bottom of page